Tenisi Converse originali

Tenisi Converse originali
Tenisi Converse originali

Cum recunoastem tenisi Converse originali
  1. Prezentare Tenisi Converse Originali.

2. Tenisii Converse originali vin, in cazul de fata, in cutie predominant neagra. Spre deosebire de alte cutii capacul nu este complet detasabil. Acesta contine atat pe capac cat si pe lateral scris Converse cu maro deschis.

Tot pe una din partile laterale intalnim o eticheta lipita de culoare alba care contine urmatoarele date despre produs: codul de bare, marimea in cateva limbi, codul QR, siteul www.converse.com si codul de siguranta M7652C. De asemenea cutia prezinta gauri pentru aerisire.
3. Interiorul cutiei este de culoare maro. Pe margini sunt trecute dimensiunile pentru o depozitare mai usoara si cateva logouri Converse.

Tenisii Converse Originali vin protejati de o folie de hartie subtire de culoare alba.

4. Aceasta pereche are culoarea alba. In partea de jos are o dunga de culoare rosie si pe talpa o duga paralela de culoare albastra.

La interior se pot observa cele doua gauri metalice de aerisire in zona mediana.
Cum deosebim tenisi Converse originali

5. Tenisii Converse Originali au doua randuri de cusaturi paralele. In locurile solicitate sunt intarite. Siraturile sunt albe.

 
6. Marginea este si ea intarita de cusatura dubla. In interior talpica are culoarea crem si poarta semnul Converse.

7. Limba la exterior are o eticheta cusuta pe care se poate vedea in partea de sus logoul Converse pe rosu si dedesubt ALL STAR. La interior este lipita o eticheta de culoare alba pe care sunt specificate datele despre tenisi: tara de fabricatie (China), marimea in cateva limbi, codul QR si materialul din care sunt fabricati.

 

8. Tenisii Converse Originali au partea din fata, botul, protejat de o membrana cauciucata subtire. Partea din fata, bombeul este usor inalta si mai groasa. De jur-imprejur pe margine tenisii au un model specific. Sireturile au culoarea alba.

9. In partea din spate in dreptul calcaiului tenisii se termina cu o bucata de material cusuta pentru a intari aceasta zona. Jos la talpa este imprimat logoul Converse si dedesubt este trecut ALL STAR.
10. Talpa este cea cu care cei de la Converse ne-au obisnuit de-a lungul timpului. Este o talpa realizata dintr-un cauciuc de calitate superioara antiderapanta de culoare maro. In mijloc se poate observa logoul Converse ALL STAR.

11. Cumparati doar din magazinele oficiale.

About BLACKOUTLET 1430 Articles

FAKE VS ORIGINAL – OUTLET-URI DIN EUROPA – OUTLET-URI DIN ROMANIA- ULTIMILE APARITI;INCALTAMINTE,IMBRACAMINTE,PARFUMURI,GENTI CEASURI,SEPCI,TELEFOANE- STIRI,ISTORIA PRODUSELOR-OUTLET-URIUROPA,OUTLET-URI ROMANIA,OUTLET-URI ONLINE.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*