Tenisi Converse originali

Tenisi Converse originali
Tenisi Converse originali

Cum recunoastem tenisi Converse originali
Cum a inceput?

In 1908, Marquis Mills Converse, dupa ce a manageriat multa vreme o companie producatoare de incaltaminte, a luat decizia de a-si deschide propria companie – Converse Rubber Shoe Company, în Malden, Massachusetts.

In anul 1917 Converse l-a intalnit pe Chuck Taylor, un jucator de basket, care avea o idee: sa creeze un pantof sport 100% american. Din aceasta colaborare, au rezultat pantofii Converse All Star, cei mai populari pantofi sport ai tuturor timpurilor. In scurt timp, toate echipele de basket din America au ajuns sa fie incaltate cu pantofii sport Converse, iar mai tarziu, in timpul razboiului, trupele americane au purtat aceeasi marca de incaltaminte. In anii ’60 au aparut coversii scurti, cei care nu acopera glezna, dar si modelele colorate.

In 2001, brandul a dat faliment, fiind inchisa ultima fabrica din Statele Unite ale Americii, iar productia mutata in tari precum Indonesia, China sau Vietnam. In 2003, Converse a acceptat sa intre in portofoliul Nike, actiunile companiei fiind cumparate pentru suma de 305 milioane de dolari.

1. In ceea ce priveste designul lor, pana in 1947 Converse producea un singur model, devenit clasic in istorie, de culoare neagra. Ulterior brandul a diversificat mult gama de culori si modele, unele foarte creative, dar si gama de materiale folosite la producerea lor.

2. Tot de Converse este legat si numele jucatorului de badminton Jack Purcell, modelul ce ii poarta numele fiind adaugat colectiei in 1935. In perioada aceea brandul incerca sa isi consolideze pozitia pe piata sportiva si cauta noi ambasadori ai stilului Converse.

3. Converse a fost, de asemenea, incaltamintea preferata de starurile rock. In anii 70, The Ramones apareau pe scena purtand Converse, la inceputul anilor 90, Kurt Cobain frangea inimi in tenesii sai negri, iar in noul mileniu Julian Casablancas de la The Stroke canta alaturi de Pharell si Santogold despre fericirea de a purta Converse.

4. Publicitatea brandului a fost intotdeauna inedita si fresh. De-a lungul timpului, Converse a avut ca ambasadori de brand nume ca: Dwayne Wade, Andre Miller, Maurice Evans, Kurt Cobain, Ashley Simpson, Avril Lavigne, Nicole Richie, Jessica Alba.

1.
2.

 

3.

4.
Cum deosebim tenisi Converse originali

5.

6.
7.

8.

9.
10.

11. Cumparati doar din magazinele oficiale.

About BLACKOUTLET 1388 Articles
FAKE VS ORIGINAL – OUTLET-URI DIN EUROPA – OUTLET-URI DIN ROMANIA- ULTIMILE APARITI;INCALTAMINTE,IMBRACAMINTE,PARFUMURI,GENTI CEASURI,SEPCI,TELEFOANE- STIRI,ISTORIA PRODUSELOR-OUTLET-URIUROPA,OUTLET-URI ROMANIA,OUTLET-URI ONLINE.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*