Tenisi Converse originali

Tenisi Converse originali
Tenisi Converse originali

Cum recunoastem tenisi Converse originali
Cum a inceput?

In 1908, Marquis Mills Converse, dupa ce a manageriat multa vreme o companie producatoare de incaltaminte, a luat decizia de a-si deschide propria companie – Converse Rubber Shoe Company, în Malden, Massachusetts.

In anul 1917 Converse l-a intalnit pe Chuck Taylor, un jucator de basket, care avea o idee: sa creeze un pantof sport 100% american. Din aceasta colaborare, au rezultat pantofii Converse All Star, cei mai populari pantofi sport ai tuturor timpurilor. In scurt timp, toate echipele de basket din America au ajuns sa fie incaltate cu pantofii sport Converse, iar mai tarziu, in timpul razboiului, trupele americane au purtat aceeasi marca de incaltaminte. In anii ’60 au aparut coversii scurti, cei care nu acopera glezna, dar si modelele colorate.

In 2001, brandul a dat faliment, fiind inchisa ultima fabrica din Statele Unite ale Americii, iar productia mutata in tari precum Indonesia, China sau Vietnam. In 2003, Converse a acceptat sa intre in portofoliul Nike, actiunile companiei fiind cumparate pentru suma de 305 milioane de dolari.

1. In ceea ce priveste designul lor, pana in 1947 Converse producea un singur model, devenit clasic in istorie, de culoare neagra. Ulterior brandul a diversificat mult gama de culori si modele, unele foarte creative, dar si gama de materiale folosite la producerea lor.

2. Tot de Converse este legat si numele jucatorului de badminton Jack Purcell, modelul ce ii poarta numele fiind adaugat colectiei in 1935. In perioada aceea brandul incerca sa isi consolideze pozitia pe piata sportiva si cauta noi ambasadori ai stilului Converse.

3. Converse a fost, de asemenea, incaltamintea preferata de starurile rock. In anii 70, The Ramones apareau pe scena purtand Converse, la inceputul anilor 90, Kurt Cobain frangea inimi in tenesii sai negri, iar in noul mileniu Julian Casablancas de la The Stroke canta alaturi de Pharell si Santogold despre fericirea de a purta Converse.

4. Publicitatea brandului a fost intotdeauna inedita si fresh. De-a lungul timpului, Converse a avut ca ambasadori de brand nume ca: Dwayne Wade, Andre Miller, Maurice Evans, Kurt Cobain, Ashley Simpson, Avril Lavigne, Nicole Richie, Jessica Alba.

  1. In continuare va prezentam diferentele dintre Tenisii Converse originali si cei fake.
2. Tenisii Converse originali sunt facuti din materiale de calitate superioara. Materialul cauciucat din care este realizata talpa este mai deschis la culoare.

Indiferent daca privim din fata sau din lateral se poate observa diferenta de material si modul cum au fost cusuti tenisii.

 

3. Tenisi Converse au culoarea alba aproape integral. In partea superiora a talpei au o dunga rosie, iar la mijloc, pe lateral una albastra.

4. Observati deferenta dintre gaici, cusaturile si coltul materialului care laprodusul fake nu se termina rotund.

Desi ambele perechi de tenisi daca ne uitam cu atentie se poate vedea diferenta de material. Materialul de la tenisii fake este mai slab calitativ.
Cum deosebim tenisi Converse originali

5. O alta diferenta evidenta este emblema de pe limba. Aceasta la tenisii originali este cusuta in partea de sus si are in componenta culorile negru si rosu. Eticheta de pe limba tenisilor fake prezinta ate pe margini si este pozitionate pe mijloc. Ea contine logoul si textul All Star ca si cea originalam dar difera marimea si culoarea.

Tenisii originali mai au o gaica in plus pe limba.

6. Eticheta cusuta pe de interiorul limbiii difera si ea. Cea de pe limba tenisilor originali este pe centrul limbii si are in plus fata de cea fake un cod QR, tara de provenienta si codul de securitate.

Observati ca eticheta fake are in partea de sus steluta si numele brandului. Cele doua perechi de tenisi sunt produse in tari diferite.
7. Talpica difera si ea. Pe talpica originala scrie converse cu albastru mai clar si prezinta trei simboluri. Aceste simboluri reprezinta materialele din care s-au facut tenisii. Tenisii fake sunt realizati numai din doua tipuri de material.

Observati mai jos protectia de la calcai de la tenisii Converse fake este de o calitate mai slab.

8. Sireturile difera si ele. Siretul original este mai subtire si mai rezistent. Acesta este facutdintr-un material de calitate superioara.

9. Calcaiul tenisilor Converse originali este simplu. In partea de jos eticheta originala este lipita si difera de cea de la calcaiul tenisilor fake. Aceasta are in plus in partea superioara numele brandului Converse.
10. Talpa este asemanatoare la cele doua perechi de tenisi. Singurele diferente sunt culoare, imprimeul de pe mijloc si calitatea slaba la fabricare in cazul tenisilor fake.

11. Cumparati doar din magazinele oficiale.

About BLACKOUTLET 1430 Articles

FAKE VS ORIGINAL – OUTLET-URI DIN EUROPA – OUTLET-URI DIN ROMANIA- ULTIMILE APARITI;INCALTAMINTE,IMBRACAMINTE,PARFUMURI,GENTI CEASURI,SEPCI,TELEFOANE- STIRI,ISTORIA PRODUSELOR-OUTLET-URIUROPA,OUTLET-URI ROMANIA,OUTLET-URI ONLINE.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*