Parfum Roberto Cavalli original

Parfum Roberto Cavalli original
Parfum Roberto Cavalli original

Cum recunoastem parfumul Roberto Cavalli original
Roberto Cavalli for Women este un parfum cu o intensitate puternica, unul seducator care in fazele incipiente prezinta note dulici-aromatice de piper roz, urmate de tonuri de flori de portocal, iar cele de baza sunt senzuale si ofera o combinatie de vanilie, boabe de tonka si benzoin..
Acest parfum este prezentat intr-o sticla masiva ce evoca putere si va imbraca intr-un miros intens care va sublinia eleganta si naturaleata feminina

 

Compozitie:

  • Note de varf: piper;
  • Note de mijloc: flori de portocal;
  • Note de baza: tonka, benzoin, vanilie.
  1. Diferente intre parfumul Roberto Cavalli original si cel fake.

2. Cutia de parfum Roberto Cavalli originala are aceeasi marime ca cea fake, dar are culori total diferite. Cutia originala este aurie si are o dunga albastra in partea de jos.

Cutia fake este rosie in partea de sus, are dunga argintie si modelul din partea inferioara este negru cu alb. Pe spatele cutiei originale textul de culoare neagra iese mai bine in contrast, poate fi citit cu usurinta. Acesta cuprinde ingredientele din care este facut parfumul, tara de fabricatie, adresa si site-ul.
3. Diferenta de culoare se pastreaza si capac. In partea de jos pe capac cutia originala are doua coduri de bare. Imediat langa se pot vedea simbolurile reciclarii si termenul de valabilitate dupa deschidere.

4. Interesant este faptul ca sunt printre putinele parfumuri care au culori total diferite in interior fata de exterior. Cutia originala Roberto Cavalli este albastra si cartonul de protectie a sticlei tot albastru.

Cutia Roberto Cavalli fake si cartonul de protectie au culoarea alba.
5. Sticla de parfum Roberto Cavalli originala este transparenta si se poate vedea culoarea parfumului. La sticla fake nu se poate diferentia cantitatea de parfum sau culoarea acestuia.
Diferente parfum Roberto Cavalli

6. Observati cu atentie capacul sticlei de parfum Roberto Cavalli original. Acesta are alta culoare si este realizat dintr-un material de calitate superioara.

Deasupra capacului cele doua sticle de parfum au logoul Roberto Cavalli .

7. Diuza de la sticla de parfum Roberto Cavalli originala este mai mica si are alta forma. Vaporizatorul este mai mare si are culoarea neagra.

8. Sticlele de parfum Roberto Cavalli originala si fake vazute de sus. Observati diferenta de culoare dintre cele doua sticle.

9. Capacele au mai multe elemente care scot in evidenta. In afara de logoul Roberto Cavalli  care are alta culoare puteti vedea interiorul capacului fake are urme de la prelucrare.
10. Cele doua sticle de parfum au lipite pe fund o eticheta transparenta. Eticheta de pe sticla Roberto Cavalli  originala contine un cod de siguranta, tara de fabricatie, cantitatea, in cazul de fata 75mL.

Priviti cu atentie codul. Acesta trebie sa coincida cu cel de pe capacul cutiei. Daca cele doua coduri nu coincid va puteti confrunta cu un produs fake.

11.  CUMPARATI DOAR DIN MAGAZINELE OFICIALE.

About BLACKOUTLET 1430 Articles

FAKE VS ORIGINAL – OUTLET-URI DIN EUROPA – OUTLET-URI DIN ROMANIA- ULTIMILE APARITI;INCALTAMINTE,IMBRACAMINTE,PARFUMURI,GENTI CEASURI,SEPCI,TELEFOANE- STIRI,ISTORIA PRODUSELOR-OUTLET-URIUROPA,OUTLET-URI ROMANIA,OUTLET-URI ONLINE.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*