Parfum Dolce & Gabbana Pour Homme original

Parfum Dolce & Gabbana Pour Homme original
Parfum Dolce & Gabbana Pour Homme original

Cum recunoastem parfumul Dolce & Gabbana Pour Homme original
Brandul Dolce & Gabbana

Sinonim cu stralucirea italiana si traditia siciliana, Dolce&Gabbana ofera un lux modern si neconventional, care imbina inovatiile indraznete cu mostenirea mediteraneana a originilor sale. Parfumurile Dolce& Gabbana sunt accesoriul suprem pentru a-ti exprima starea de spirit. Daca hainele definesc silueta barbatilor si a femeilor, un parfum senzual permite patrunderea in profunzimea fiintelor lor.

Parfumul Dolce & Gabbana Pour Homme

Un parfum carismatic cu notele de varf compuse din tonuri exotice de bergamota, mandarina suculenta si lamaie. Notele medii ascund lavanda naturala, salvie si tonuri convingatoare si distinctive de tarhon, piper si nucsoara. in cele din urma notele de baza sunt dominate de lemnd de santal in combinatie cu arome de cedrum tutun, iris, tonka si mosc. Acest parfum foarte popular creat de unul dintre cele mai cunoscute brand-uri este la fel de potrivit indiferent de anotimp sau situatie.

Compozitie:

  • Note de varf: bergamota, extras din portocala amara, portocala, lamaie, mandarina;
  • Note de baza: salvie, piper, tarhon, lavanda, cardamom;
  • Note de baza: tonka, lemn de santal, iris, cedru, tabac, mosc, cumarin.
  1. Diferente intre parfumul Dolce & Gabbana Pour Homme original si cel fake.

2. Prima diferenta evidenta intre parfumul Dolce & Gabbana Pour Homme original si cel fake este culoarea cutiei. Parfumul original vine in cutie de culoare albastra, iar cel fake in cutie de culoare indigo. Chiar daca seamana cutiile scrisul la cutia originala este mai jos si mai putin sters.

Daca ne uitam pe spatele cutiei scrisul nu mai este la fel. Parfumul original este fabricat in UK si cel fake in Italia. Pe capacul cutiei originale Dolce & Gabbana Pour Homme se pot vedea doua coduri de bare care lipsesc la cutia fake. De asemenea, simbolurile de siguranta sunt sterse si pozitionate altfel la cutia fake.

Cartonul interior al celor doua parfumuri difera ca forma, dimensiune si culoare. Cel original este mai compact si are culoarea albastra.
3. Sticla de parfum Dolce & Gabbana Pour Homme originala difera de cea fake din mai multe aspecte. Este mai inalta si are imprimat numele brandului in partea de sus. Sticla fake are lipita o eticheta argintie cu chenar negru.

Esenta de parfum este mai inchisa la culoare la parfumul Dolce & Gabbana Pour Homme fake si fundul sticlei de parfum este mai subtire.
4. Daca ne uitam de sus se poate observa faptul ca la sticla de parfum Dolce & Gabbana Pour Homme fake capacul este mai mare.
Diferente parfum Dolce & Gabbana Pour Homme

5. Din fata se poate observa cu usurinta ca sticla de parfum Dolce & Gabbana Pour Homme originala are diuza argintie si sticla de parfum fake albastra si este mai groasa.

6. Capacele de la sticlele de parfum difera si ele atat ca marime si ca forma. Capacul de la sticla de parfum originala are deschiderea mai mica.

 
7. Pe fundul sticlelor de parfum este lipita o eticheta transparenta cu datele despre produs. La sticla de parfum originala scrisul este mai discret si deasupra se poate vedea un numar de identificare care lipseste la sticla de parfum fake.

8. CUMPARATI DOAR DIN MAGAZINELE OFICIALE.

About BLACKOUTLET 1430 Articles

FAKE VS ORIGINAL – OUTLET-URI DIN EUROPA – OUTLET-URI DIN ROMANIA- ULTIMILE APARITI;INCALTAMINTE,IMBRACAMINTE,PARFUMURI,GENTI CEASURI,SEPCI,TELEFOANE- STIRI,ISTORIA PRODUSELOR-OUTLET-URIUROPA,OUTLET-URI ROMANIA,OUTLET-URI ONLINE.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*