Parfum Dolce & Gabbana Pour Homme original

Parfum Dolce & Gabbana Pour Homme original
Parfum Dolce & Gabbana Pour Homme original

Cum recunoastem parfumul Dolce & Gabbana Pour Homme original
Brandul Dolce & Gabbana

Sinonim cu stralucirea italiana si traditia siciliana, Dolce&Gabbana ofera un lux modern si neconventional, care imbina inovatiile indraznete cu mostenirea mediteraneana a originilor sale. Parfumurile Dolce& Gabbana sunt accesoriul suprem pentru a-ti exprima starea de spirit. Daca hainele definesc silueta barbatilor si a femeilor, un parfum senzual permite patrunderea in profunzimea fiintelor lor.

Parfumul Dolce & Gabbana Pour Homme

Un parfum carismatic cu notele de varf compuse din tonuri exotice de bergamota, mandarina suculenta si lamaie. Notele medii ascund lavanda naturala, salvie si tonuri convingatoare si distinctive de tarhon, piper si nucsoara. in cele din urma notele de baza sunt dominate de lemnd de santal in combinatie cu arome de cedrum tutun, iris, tonka si mosc. Acest parfum foarte popular creat de unul dintre cele mai cunoscute brand-uri este la fel de potrivit indiferent de anotimp sau situatie.

Compozitie:

  • Note de varf: bergamota, extras din portocala amara, portocala, lamaie, mandarina;
  • Note de baza: salvie, piper, tarhon, lavanda, cardamom;
  • Note de baza: tonka, lemn de santal, iris, cedru, tabac, mosc, cumarin.

1.

2.
3.
4.
Diferente parfum Dolce & Gabbana Pour Homme

5.

6.

 
7.

8. CUMPARATI DOAR DIN MAGAZINELE OFICIALE.

About BLACKOUTLET 1388 Articles
FAKE VS ORIGINAL – OUTLET-URI DIN EUROPA – OUTLET-URI DIN ROMANIA- ULTIMILE APARITI;INCALTAMINTE,IMBRACAMINTE,PARFUMURI,GENTI CEASURI,SEPCI,TELEFOANE- STIRI,ISTORIA PRODUSELOR-OUTLET-URIUROPA,OUTLET-URI ROMANIA,OUTLET-URI ONLINE.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*