Fake vs Original Parfum Dolce Gabbana Light Blue

Fake vs Original Parfum Dolce Gabbana Light Blue sticla cutie capac
Fake vs Original Parfum Dolce Gabbana Light Blue sticla cutie capac

   Cum recunosti parfumul Dolce Gabbana Light Blue original
Povestea de success DOLCE &GABBANA

”Afacerile sunt ca un barbat navigand cu o barca in amonte. Nu are de ales ; trebuie sa mearga inainte altfel pierde calatoria”.

Dolce & Gabbana este o faimoasa casa de moda in Milano, Italia. Compania a fost fondata in anul 1985 de catre cei doi designeri Domenico Dolce si Stefano Gabanna cunoscuti pentru stilul unic al creatiilor. Ei au facut starurile sa straluceasca precum stelele .

Colectiile lor reflecta stilul classic Italian al anilor ’60.

Povestea succesului lor dateaza din anul 1985 cand doi tineri cu 1500 $ in buzunar au avut curajul sa inceapa o afacere.

De atunci,stilul sexy,  abordat  in creatiile lor il intalnim la vedete ca Isabella Rossellini, Demi Moore, Nicole Kidmann si Madonna.

Brandul Dolce&Gabbana este cunoscut deasemenea si pentru creatiile lor in domeniul parfumurilor si al accesoriilor.

Parfumul Dolce&Gabbana Light Blue

Light Blue Perfume by Dolce&Gabbana impresioneaza printr-o puternica si neastamparata nota de mar verde.

Parfumul Light Blue nu este de loc o versiune “light” in ciuda denumirii.

Acesta straluceste cu note florale si fructate care te imbie a te bucura de viata.

Parfumul se deschide cu note fresh si gourmet de cedru Sicilian, mere Granny Smith si clopotei.

Nota de mijloc este un buchet de iasomie,bambus si trandafir alb.

Notele de varf dezvaluie arome de lemn de cedru ambra si musk

Cu o aroma ca aceasta iti poti exprima sentimentele de bucurie si libertate de spirit.

1. La o prima vedere comparativa se observa diferenta de nuanta albastra a cutiei de carton . Cea fake are o culoare mult prea intense(tipatoare). Se observa deasemenea diferenta de inscriptionare pe cele doua cutii, pozitionarea si faptul ca adresa de la cutia originala este in Franta pe cand la cea fake este Italia.

2. Cutia originala are inscriptionat dedesubt codul de bare, numarul de referinta al produsul si codul de siguranta. La cea fake acestea lipsesc.

3. Cartonul din interior este evident de o calitate superioara cu margini foarte bine finisate si decupaje precise spre deosebire de cea fake care este grosolan realizat.

Parfum Dolce Gabbana Light Blue original

4. Sticla parfumului original Dolce&Gabbana Light Blue este realizata din material de calitate iar capacul argintiu are finisaje foarte bune.
5. Se observa diferenta de inscriptionare de pe cele doua sticle, cea originala este inscriptionata cu litere argintii iar cea fake cu litere albe.

De asemenea se vede diferenta de nuanta de albastru de la capacele de plastic.Cea fake este la fel de tipatoare ca si nuanta de la cutia de carton

6. Duza atomizorului de la sticla originala Blue Light Perfume are finisaje foarte bune si pulverizeaza fara sa stropeasca, in forma de con.

7. Capacul argintiu cu atomizor al sticlei originale Blue Light Perfume  are finisaj de oglinda. La sticla fake este  opac.

8. Dedesubtul sticlei originale sunt gravate aceleasi coduri ca si pe cutia de carton si deasemenea tara de  origine Franta. La sticla fake avem un abtibild lipit .

9. Observati diferenta de calitate  a celor doua sticle. Cea originala este perfect finisata pe cand cea fake este valurita si inestetica.

10. Capacele de plastic sunt evident diferite ca si nuanta si calitate a materialului folosit.
About BLACKOUTLET 1430 Articles

FAKE VS ORIGINAL – OUTLET-URI DIN EUROPA – OUTLET-URI DIN ROMANIA- ULTIMILE APARITI;INCALTAMINTE,IMBRACAMINTE,PARFUMURI,GENTI CEASURI,SEPCI,TELEFOANE- STIRI,ISTORIA PRODUSELOR-OUTLET-URIUROPA,OUTLET-URI ROMANIA,OUTLET-URI ONLINE.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*