Fake vs Original Parfum Chanel Gabrielle

Fake vs Original Parfum Chanel Gabrielle sticla fata spate
Fake vs Original Parfum Chanel Gabrielle sticla fata spate

           Cum recunosti parfumul Chanel Gabrielle original
Chanel este o casa de moda care a fost infiintata in 1910. Marca poate fi cea mai cunoscuta pentru introducerea binecunosutei “little black dress” si pentru designul pantalonilor pentru barbati.  A lansat  primul său parfum în 1921.

Parfumul Gabrielle by Chanel poarta numele fondatoarei casei de moda Chanel- Gabrielle(Coco) Chanel.

Aroma de lungă durată a parfumului lansat în 2017  va intoarce capetele cu siguranță în orice situație. Frumusețea parfumului il face perfect  pentru o noapte în oraș, dar ar putea să completeze orice situație de zi cu zi..

Gabrielle Perfume de Chanel,  esteo Apa de Parfum conceputa  in minte ca unsimplu buchet de flori.

Notele de top ale coacăzului negru, grapefruitului și mandarinei generează mirosuri care amintesc de o calitate inaltatoare a citricelor.

Nota de mijloc a parfumului apare cu flori de portocale, ylang-ylang, iasomie și tuberoză pentru a crea note dulci, florale.

Notele de bază ale moscului și a lemnului de santal rotunjesc parfumul cu o aromă lemnoasă,  care adaugă un ton cald parfumului bogat.

1. Cutia originala a parfumului Gabrielle by Chanel se deosebeste prin cartonul de calitate folosit. Pe partea din fata are inscriptionata denumirea , iar cantitatea si tipul parfumului sunt gravate. Pe spatele cutiei sunt trecute ingredientele si adresa. Dedesubt regasim codul de bare,codul de referinta si codul de securitate. In partea de sus a cutiei este imprimat logo-ul brandului CHANEL.

2. Cartonul din interior este din material superior si se remarca prin precizia taieturilor si pastrarea perfecta a conturului sticlei de parfum.
3. Materialul folosit la sticla originala este bine finisat , transparent si de buna calitate,la sticla fake materialul este poros, si neregulat.

Parfum Chanel Gabrielle original

4. Atomizorul sticlei originale este ingrijit finisat, are duza la suprafata si pulverizeaza uniform fara stropi.

5. Sticla originala are finisaj oglinda si reflecta imaginea. La sticla fake suprafata este aproape opaca.

6. Eticheta lipita pe sticla originala are vizibil pe verso brandul Chanel.Deasemenea se observa partea de jos sticlei fake care este foarte groasa spre deosebire de sticla originala .
About BLACKOUTLET 1430 Articles

FAKE VS ORIGINAL – OUTLET-URI DIN EUROPA – OUTLET-URI DIN ROMANIA- ULTIMILE APARITI;INCALTAMINTE,IMBRACAMINTE,PARFUMURI,GENTI CEASURI,SEPCI,TELEFOANE- STIRI,ISTORIA PRODUSELOR-OUTLET-URIUROPA,OUTLET-URI ROMANIA,OUTLET-URI ONLINE.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*