Emag vinde parfumuri expirate

serie gravata Terre D'Hermes sticla
serie gravata Terre D'Hermes sticla

                               Cum recunosti un parfum expirat
Am comandat un parfum Terre D’Hermes de la Emag, care costa 256 ron 75 ml. Site ul Blackoutlet.ro si fakeblack.com se ocupa de 3 ani de zile pentru indentificarea falsurilor ( parfumuri, genti, adidasi, imbracaminte, ceasuri, telefoane).

Parfumul Terre D’Hermes a fost cumparat cu factura de la Emag.

M-a atras pretul ieftin de la Emag fiind o diferenta destul de mare fata de alte magazine ( 550 ron). Am ridicat parfumul Terre D’Hermes din punctul galeriile Titan (centru Emag), si l-am desfacut sa il verific ( tin sa precizez ca am cumparat apa de parfum nu apa de toaleta, care persista mult mai mult.

Dupa ce m-am dat cu el, mirosul nu a persistat nici 5 minute, nu mai simteam nimic efectiv. L-am verificat din punct de vedere fake vs real ( Parfum Terre D’Hermes Original ) si totul corespundea( sticla si cutia fiind originala).

Am verificat codul  www.checkfresh.com si parfumul era produs in anul 2012.

Un alt exemplu de parfum produs in 2017 Paco Rabanne Invictus Intense.

Tin sa precizez faptul ca termenul de valabilitate al unui parfum este de 36 luni, asta inseamna ca parfumul Terre D’Hermes  este un produs expirat.

M-am dus cu parfumul Terre D’Hermes expirat la biroul de sesizari de la Emag si am intrebat unde este scris termenul de valabilitate al parfumului ?

I-am spus ca sunt fondatorul site-ului Blackoutlet si cum isi permite o firma de prestigiul lui Emag sa vanda parfumuri expirate ?

Am primit raspunsul urmator (multumim pentru feedback) si bani in 3 minute fara nici un raspuns concret ca ar fi o eroare sau ceva.

Factura de returnare de la Emag

Mafia parfumurilor

Marea confuzie a oamenilor este urmatoarea … am cumparat un parfum de la SephoraDouglas sau Aoro si mirosul nu persista, de fapt acel parfum este expirat (chimia din el sa dus … sau a fost tinut in  caldura ).

Trag un semnal de alarma pentru ca nici un parfum din Romania nu are termenul de valabilitate pe cutie, totul fiind musamalizat si de aici apare discrepanta de preturi intre magazine.

Brandurile importante de parfumuri care produc cantitati foarte mari nu isi permit sa aiba pierderi, cum au iesit din termenul de valabilitate le vand catre tari ca Romania.
About BLACKOUTLET 1429 Articles

FAKE VS ORIGINAL – OUTLET-URI DIN EUROPA – OUTLET-URI DIN ROMANIA- ULTIMILE APARITI;INCALTAMINTE,IMBRACAMINTE,PARFUMURI,GENTI CEASURI,SEPCI,TELEFOANE- STIRI,ISTORIA PRODUSELOR-OUTLET-URIUROPA,OUTLET-URI ROMANIA,OUTLET-URI ONLINE.

5 Comments

  1. Referitor la articolul Emag vinde parfumuri expirate, avand ca obiect parfumul Terre D’Hermes, s-a verificat eronat nr. de referinta, in acest caz 24578, si nu batch code, in acest caz CCAAJ.
    In programul http://www.checkcosmetic.net, introducand batch code CCAAJ se obtine data fabricatiei: March 2017. Parfumul este fabricat de 6 luni.

  2. Buna.De unde imi recomanzi sa cumpar parfumuri? Nu am.posibilitatea sa ajung fizic intr-un magazin real, am luat de pe Aoro , un set travel Alien 60 ml la 269, pe langa ca r un fals ordinar, sticla are imperfecțiuni, parfumul tine 10 min, miroase chimic, inauntrul cutiei unde trebuia sa aiba codul unic Mugler, ete decupat cu un cutter.Am sunat, vorbit, fac retur si sper sa imi primesc banii înapoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*