Cum sa recunosti tricourile NAPAPIJRI originale

Cum sa recunosti tricourile NAPAPIJRI originale

 

Calatoria brandului NAPAPIJRI incepe in anul 1987, la poalele Muntilor Alpi unde un manufacturier Italian de genti de voiaj inventeaza un nou concept in vestimentatia de iarna.

Intotdeauna m-am intrebat de ce (si mai ales in Italia), o marca destul de importanta,

producatoare de haine de iarna  si accesorii are drapelul norvegian inscriptionat  ca logo si cuvantul finlandez  “napapiiri” (Cercul Arctic) ca denumire de brand.?

Dupa multe cautari pe internet am aflat tot felul de povesti…. Una dintre ele spune ca totul ar fi pornit cu povestea unui designer italian care a plecat intr-o expeditie montana si s-a ratacit. Un grup de cercetatori din Norvegia care se aflau intr-o expeditie pe acel munte l-au gasit intamplator pe acest designer italian, salvandu-i practic viata. Si povestea continua… Acesta a infiintat firma NAPAPIJRI alegandu-si steagul norvegian ca logo, ca un omagiu adus celor care i-au salvat viata.

Dar aceasta s-ar putea sa fie doar o poveste frumoasa. Cine stie…?? Sunt atat de multe….De fapt important este stilul unic Napapijri.

Lucru sigur este faptul ca in anul 1987, in Italia, la poalele Muntilor Alpi in Chamonix , a fost infiintata firma NAPAPIJRI.

De atunci scrie istorie in fabricarea produselor vestimentare de iarna  a gentilor de voiaj si a accesoriilor.

Brandul se remarca prin calitatea materialelor folosite si prin inovatiile aduse in ceea ce priveste materialele izolatoare termice.

Incepand cu anul 2004, firma NAPAPIJRI este parte a VF CORPORATION,una dintre cele mai mari companii din USA de imbracaminte, incaltaminte si accesorii.

1. In interiorul tricoului original NAPAPIJRI la spate, in dreptul gatului, este imprimat clar si bine conturat  desenul – logo cu Cercul Arctic.

2. Eticheta de carton a brandului NAPAPIJRI se remarca prin cartonul de foarte buna calitate, culorile vii folosite, atentia la detalii si calitatea imprimarii. La tricourile originale NAPAPIJRI veti gasi lipita o eticheta cu numele si codul articolului, culoarea, masura, codul de bare si pretul.

3. In exteriorul tricoului original, in partea de jos in lateral este cusuta o mica eticheta tesuta cu steagul si logoul brandului NAPAIJRI.

4. In interiorul tricoului original NAPAPIJRI ,exista o eticheta tesuta unde sunt trecute informatiile despre tara producatoare (Turcia in cazul de fata), data fabricatiei (2017.06), codurile produsului si referintele de identificare . Eticheta pentru masura este cusuta in lateral in partea de sus a etichetei de informare

About BLACKOUTLET 1443 Articles
FAKE VS ORIGINAL – OUTLET-URI DIN EUROPA – OUTLET-URI DIN ROMANIA- ULTIMILE APARITI;INCALTAMINTE,IMBRACAMINTE,PARFUMURI,GENTI CEASURI,SEPCI,TELEFOANE- STIRI,ISTORIA PRODUSELOR-OUTLET-URIUROPA,OUTLET-URI ROMANIA,OUTLET-URI ONLINE.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*