Cum sa recunosti o caciula originala NAPAPIJRI

Cum sa recunosti o caciula originala NAPAPIJRI

 

Înființată în 1987 în Italia, filozofia mărcii a fost întotdeauna “FA-L MAI BUN”. De aceea au căutat inovații prin care au găsit soluții ecologice.

Ei au găsit alternative pentru înlocuirea materialelor din animale și materiale fără emisii nocive pentru oameni și mediu – ecologic (PFC GRATUIT).

Ele sunt renumite pentru jachetele SKIDOO, izolator termic foarte ușor și foarte bun, anorac rezistent la apă RAINFOREST ANORAC și pungi ultra-durabile DUFFLE BAG. NAPAPIJRI pălărie tricotaj îndeplinește toate cerințele de calitate și de protecție în mod egal cu alte produse de marcă. Bomboana imitativă din lână, din punct de vedere longeviv, este o prezentare contemporană a esteticului de epocă, cu bobble tampon pom-pom și bold semnat de jacquard-tricot pe piciorul din față.

Intotdeauna un produs original se remarca prin calitatea materialului folosit, a cusaturilor si a finisajelor perfect realizte.

1. Caciulile tricotate NAPAPIJRI originale se disting prin calitatea tricotului folosit, care este stabil, uniform,iar steagul norvegian –logo pentru brandul NAPAPIJRI este realizat in culori vii.

La caciulile originale NAPAPIJRI veti gasi atasat le exterior o eticheta de carton de calitate, inscriptionata cu logo-ul firmei si desenul geographic binecunoscut. In interiorul etichetei este o descriere a filozofiei brandului si o prezentare a produselor definitorii ale brandului.Totul este imprimat cu litere clare si desene de in culori sugestive. Pe eticheta de carton este un sticker cu informatii despre codul produsului, culoare, pret si cod de bare.

2. La spatele caciulii NAPAPIJRI originale  este o eticheta mica tesuta cu logo-ul brandului, litera”N” scrisa cu caractere special si steagul norvegian –logo pentru brandul NAPAPIJRI.

3. In interiorul caciulii originale NAPAPIJRI este o eticheta detasabila din satin care are inscriptionat in mai multe limbi, tara de fabriatie (Italia), codurile de identificare, data fabricatiei (2017.08), compozitia si modalitatile de intretinere. Exista o atentionare speciala de spalare uscata pentru a pastra calitatile impermeabile si termice ale tricotului.

Eticheta pentru masura este din banda tesuta de culoare gri si este deasemenea detasabila.

Cea de a treia eticheta tesuta din interior este cu numele brandului NAPAPIJRI  si indicatia geografica.

4. La spatele caciulii NAPAPIJRI originale  este o eticheta mica tesuta cu logo-ul brandului, litera”N” scrisa cu caractere special si steagul norvegian –logo pentru brandul NAPAPIJRI.

 

About BLACKOUTLET 1443 Articles
FAKE VS ORIGINAL – OUTLET-URI DIN EUROPA – OUTLET-URI DIN ROMANIA- ULTIMILE APARITI;INCALTAMINTE,IMBRACAMINTE,PARFUMURI,GENTI CEASURI,SEPCI,TELEFOANE- STIRI,ISTORIA PRODUSELOR-OUTLET-URIUROPA,OUTLET-URI ROMANIA,OUTLET-URI ONLINE.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*