Cum sa indentificam ceasul original FOSSIL SCENIC ROUTE

Cum sa indentificam ceasul original FOSSIL SCENIC ROUTE

“Forța în cifre este valabilă mai ales în cazul nostru. Fiecare brand de clasă mondială din portofoliul nostru aduce o personalitate distinctă și o perspectivă unică asupra companiei noastre și a clienților noștri. Ne provoacă. Inspirați-ne. Extindeți acoperirea noastră. Și toți împărtășim pasiunea noastră pentru design, inovare și a face bine. Așa cum ne place să spunem aici, suntem (cu adevărat) mai mari împreună “. (În conformitate cu fossilsgroup.com).

Fondată în 1984 de Tom Kartsotis din Richardson, Texas, Fossil Group Inc. este foarte cunoscută pentru ceasurile, portofelele, bijuteriile de designer, parfumul designer (bărbați și femei 1984), produse din piele (pungi de calculator, rucsaci, centuri și multe altele).

Marcile lor includ Fossil, Relic, Abacus, Michele Watch, Skagen Danemarca, ceasuri Misfit si Zodiac.

De asemenea, fac accesorii licențiate pentru mărci cum ar fi Adidas, Emporio Armani, Karl Lagerfeld, Michael Kors, Marc de Marc Jacobs, Burberry, DKNY, Diesel, Kate Spade New York, Armany Exchange.

Principalul produs a fost ceasul la modă, în 1990 au introdus mărfuri din piele sub marcile Fossil și linia de ceasuri Relic.

Fosil-ul face niște ceasuri unice pe care nu le veți găsi în altă parte. Dacă îți place aspectul unui anumit ceas, nu  ezita să-l cumperi. Primesti ceea ce platesti. Ele sunt la modă, prețuri moderne, decente, de bună calitate.

Cea mai bună modalitate de a evita ceasurile contrafacute este să cumperi exclusiv de la dealerii autorizați. Acest lucru ar putea fi o opțiune puțin mai costisitoare, dar este de departe cel mai sigur.

 

1. Ceasurile originale Fossil Route Scenic sunt ambalate într-o cutie sportivă elegantă din oțel inoxidabil tipărită în culori alese în conformitate cu ceasul și logo-ul Fossil.

În interiorul casetei originale veți găsi un carton de calitate care garantează protecția ceasului și foarte important, toate ceasurile originale sunt însoțite de un certificat de calitate și garanție și instrucțiuni de utilizare.

2. La prima vedere, ceasul Fossil Scenic Route original impresionează cu finisaje, culori și atenție la detalii.

Ca reguli generale pentru a identifica ceasurile originale, trebuie să urmați pașii:

Ascultați mecanismul ceasului, bataile ceasului și căutați greșeli evidente.

Examinați calitatea literelor

Simțiți greutatea. Un ceas original este fabricat dintr-un material foarte bun.

Ceasurile false vor fi suprinzător de stralucitoare.

3.Tastele de ajustare laterală sunt extrem de bine finisate.

4 La ceasurile Fossil originale, acordați o atenție deosebită capacului din oțel inoxidabil de pe spatele ceasului. Acesta trebuie să fie finisat cu o oglindă și să fie marcat cu coduri de identificare, oțel inoxidabil certificat,

Când veți cumpăra ceasul nou, va veni cu toate documentele și numerele de serie care vor verifica autenticitatea.

5.Pe ceasurile originale Fossil, catarama centurii este negru și este gravată “STAINLESS STEEL”(OTEL INOXIDABIL).

6.Pe spatele brățării veți găsi două semne impresionate; unul pentru materialul folosit: “piele naturală” și unul cu denumirea mărcii FOSSIL într-o formă ROMBICA. Observați cusăturile perfect paralele, fără fire.

7. Finisajul perfect al carcasei este, de asemenea, o caracteristică importantă a ceasurilor originale FOSSIL SCENIC ROUTE.

CUMPARATI DOAR DIN MAGAZINELE AUTORIZATE! EVITATI PRODUSELE CONRAFACUTE

 

 

About BLACKOUTLET 1443 Articles
FAKE VS ORIGINAL – OUTLET-URI DIN EUROPA – OUTLET-URI DIN ROMANIA- ULTIMILE APARITI;INCALTAMINTE,IMBRACAMINTE,PARFUMURI,GENTI CEASURI,SEPCI,TELEFOANE- STIRI,ISTORIA PRODUSELOR-OUTLET-URIUROPA,OUTLET-URI ROMANIA,OUTLET-URI ONLINE.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*