Cum sa identificam geaca originala GUESS

Cum sa identificam geaca originala GUESS

 

Inițial brandul GUESS a fost  fondat în 1981 de Georges Marciano. Ulterior, frații săi, Maurice, Armand și Paul Marciano, s-au alăturat lui.

Brandul GUESS este un retailer de lux din SUA. Un producător de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii de modă, ceasuri, parfumuri și bijuterii.

Paul Marciano a dezvoltat anunțuri care leagă marca cu imaginile aburite ale femeilor care purtau practic doar blugi Guess. “Toate imaginile noastre sunt seducatoare, dar elegante”, spune el. El a optat pentru modele necunoscute, demonstrând un ochi pentru alegerea unei fețe care să se conecteze cu clienții săi în timp ce lansează cariera multor modele celebre: Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Laetitia Casta și Anna Nicole Smith. Toți sunt cunoscuți sub numele de GUESS GIRL.

Primul magazin GUESS a fost deschis în 1981 în Beverly Hills. Marea majoritate a magazinelor deschise GUESS sunt în Canada și Statele Unite, distribuitorii licențiati  în 484 de

locații în Africa de Sud, Orientul Mijlociu, Asia, America, Australia și Europa.

Guess a devenit un brand popular de îmbrăcăminte de lux și ceasuri pentru cumpărători cu venituri mari și consumatori de modă. Datorită materialelor exclusive folosite și a calității produselor, GUESS a devenit cunoscut ca un brand de lux.

Jachetele originale Guess captează la prima vedere! Sunt ușoare, calde, finisate și materialele folosite sunt foarte bune.

1.Etichetele interioare, pe lângă faptul că sunt numeroase, sunt, de asemenea, foarte înscrise și detaliate. Există cinci etichete mai lungi în satin alb care sunt tipărite în mai multe limbi, informații despre producția țării, instrucțiuni de întreținere și curățare, compoziția și în special imaginea rapidă de scanare QR. Există, de asemenea, o etichetă mai scurtă de satin care certifică faptul că fulgii naturali au fost spălați și dezinfectați în conformitate cu legile sanitare internaționale.

2.În interior, atașate de umerase, găsim două etichete de carton de calitate și un material plastic opac. Eticheta cu carte albă conține informații despre produs, nume, cod, culoare, data fabricării și denumirea companiei. De asemenea, găsim o etichetă neagră de carton, în care sunt afișate semnele și textul “REZISTENȚALA VANT ” și “REZISTENT LA APĂ”; sunt imprimate. Pe eticheta din plastic găsim un autocolant cu codul de bare, măsura, numele produsului și prețul.

3.În interiorul GECII originale  GUESS, pe căptușeală, este cusută o etichetă neagră care certifică faptul că umplerea cu pene naturală are calități foarte bune de izolare și instructiuni de curățare conform normelor pentru păstrarea proprietăților umpluturii.

4.Acordați o atenție deosebită cusăturilor care trebuie să fie continue și perfect paralele. De asemenea, capsele de închidere ale jachetei originale GUESS sunt gravate pe față cu numele de marcă GUESS-LOS ANGELES -1981. Pe spatele capacelor sunt gravate 6 stele.

5.Jachetele originale,pot fi identificate la prima vedere. Aveți aici câteva sfaturi suplimentare. După cum am spus, jachetele originale GUESS captează la prima vedere. Material de calitate folosit, cusături netede fără fir agățat, eticheta de marcă ,cusături paralele la gât foarte frumos și curat executate.

6.Pe jacheta originală GUESS veți găsi atașat pe fermoarul metalic o bandă “GUESS REAL DOWN” care are atașat un “simbol” al autenticității umpluturii.

7. Aceeași pânză negra este cusută pe marginile interioare ale gecii originale GUESS.

8. Pe maneca jachetei originale GUESS, în exterior, este cusută o emblemă din piele autentică cu semnul mărcii.

About BLACKOUTLET 1443 Articles
FAKE VS ORIGINAL – OUTLET-URI DIN EUROPA – OUTLET-URI DIN ROMANIA- ULTIMILE APARITI;INCALTAMINTE,IMBRACAMINTE,PARFUMURI,GENTI CEASURI,SEPCI,TELEFOANE- STIRI,ISTORIA PRODUSELOR-OUTLET-URIUROPA,OUTLET-URI ROMANIA,OUTLET-URI ONLINE.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*