Cum recunosti parfumul Paco Rabanne Pure XS original

Cum recunosti parfumul Paco Rabanne Pure XS original
Cum recunosti parfumul Paco Rabanne Pure XS original

                       Parfum Paco Rabanne Pure XS original
Brandul international Paco Rabanne deschide in anul 2017 un nou capitol in colectia sa adaugand formula “Pure XS”. Paco Rabanne Pure XS este cel mai nou parfum masculin de la Paco Rabanne, o fantezie ce intruchipeaza mostenitorul barbatului perfect din toate punctele de vedere. Cu o educatie nobila si o putere sexuala masculina desavarsita, barbatul Pure XS combina decenta si indrazneala, viciul si virtutea.  Compozitia parfumului Paco Rabanne Pure XS combina tonuri aromatice si condimentate cu arome proaspete si acorduri verzi. Parfumul debuteaza cu o aroma vibranta redata de note de  ghimbir, acorduri verzi si cimbru. Arome de vanilie sunt amestecate cu o doza de scortisoara. Un acord aparte in reda nota de lichior ce exprima eleganta si putere. La baza se afla note balsamice si  cedru, smirna si zahar. 
Denumiri similare la Parfum Paco Rabanne Pure XS Pure Excess EDT 100ml: Pure XS Pure Excess EDT 100 ml, PureXSPureExcessEDT100ml.

 

1. Privind cutia si sticla Pure XS Pure Excess Eau de toilette observam similaritatea culorilor, a literelor scrise cu aceleasi caractere si finisajul de calitate.

Pe spatele cutiei sunt trecute logo-ul firmei Paco Rabanne adresa si site-ul,genul parfumului (in cazul de fata: barbatesc),inscriptionate in mai multe limbi de circulatie internationala.

Deasemenea este imprimata litera “c” in cerculet, semn al dreptului de proprietate, urmat de anul lansarii produsului,respectiv 2017 in cazul de fata. Intregul text este inscriptionat cu litere aurii.

Pe partea din fata a cutiei este scris PURE XS cu litere mari ingrosate de culoare aurie. Dedesubt PURE EXCESS este scris cu un alt ton de culoare albastra, mai deschis decat ambalajul.

Deasemenea regasim numele brandului Paco Rabanne scris cu litere mici ingrosate, cantitatea ,tipul ,  in cazul de fata ,apa de toaleta.

In partea de jos ,dedesubt, sunt trecute ingredientele,un cod de referinta (71381) si un cod de identificare (65115941), codul de bare,semnul de reciclare si inflamabil si eticheta de scanare.

2. In momentul deschiderii ambalajului se observa faptul ca in interior, pe cartonul de protectie este imprimat modul de deschidere al capacului sticlei de parfum.

Deasemenea pe capacul superior al cutiei este trecut pe fond alb cu cifre negre in cod de identificare –

508200604689,imprimat invers decat semnul de deschidere al sticlei.

3. Cartonul de protectie al sticlei Paco Rabanne Pure XS Pure Excess original din interiorul cutiei este de culoare bleumarin  inchis, realizat din carton de calitate cu multiple elemente de siguranta a sticlei de parfum.

Diferente parfum Paco Rabanne Pure XS original

4. Sticla Paco Rabanne Pure XS Pure Excess EDT se remarca prin calitatea sticlei , forma fatetata cu 6 laturi perfect slefuite si  culoarea in diverse tonuri de albastru. Este inscriptionata simplu, cu litere identice cu cele de pe ambalaj PURE XS. In partea de jos  este baza groasa din sticla transparenta.

La mijlocul celor doua laturi mari de pe spatele sticlei se afla elementul de deschidere al capacului.
5. In partea de jos a sticlei este inscriptionat brandul si logo-ul PACO RABANNE,cantitatea si codul de referinta 71381 pe care l-am vazut inscriptionat si pe cutie.

6. Capacul sticlei PacoRabanne Pure XS Pure Excess EDT este de culoare neagra si are inscriptionat pe interior logoul firmei Paco Rabanne.Capacul este realizat din material de calitate si are 8 fatete .

7. Partea de sus a sticlei are amplasat atomizorul  care pulverizeaza uniform fara sa curga sau sa stropeasca.
About BLACKOUTLET 1429 Articles

FAKE VS ORIGINAL – OUTLET-URI DIN EUROPA – OUTLET-URI DIN ROMANIA- ULTIMILE APARITI;INCALTAMINTE,IMBRACAMINTE,PARFUMURI,GENTI CEASURI,SEPCI,TELEFOANE- STIRI,ISTORIA PRODUSELOR-OUTLET-URIUROPA,OUTLET-URI ROMANIA,OUTLET-URI ONLINE.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*