Cum recunosti parfumul Lacoste Noir Intense original

                   Parfum Lacoste Noir Intense original
Povestea brandului Lacoste

Jean Rene Lacoste a intrat in legenda tenisului cand, el si colegii sai porecliti „Cei Patru Muschetari” au castigat pentru prima data Cupa Davis in anul 1927. A mai castigat de asemenea 3 turnee French Opens, doua victorii in Marea Britanie si a mai avut doua titluri U.S. Open la Forest Hills.

S-a nascut in Franta in anul 1904 si a murit in anul 1996.
Adevarata poveste a „Crocodilului” incepe in anul 1927. Legenda emblemei cunoscute in intreaga lume (asa cum isi amintea Rene Lacoste) : „ Am fost poreclit „Crocodilul” de catre presa americana dupa ce am facut un pariu cu capitanul echipei franceze la Cupa Davis privitor la o valiza din piele de crrocodil. Acesta a promis sa mi-o cumpere in cazul in care voi castiga un meci foarte important pentru echipa . Publicul a indragit aceasta porecla deoarece transmitea tenacitatea pe care o aratam pe terenul de tenis , fara sa dau drumul prazii mele”.

In anul 1933 Lacoste a fondat La Societe Chemise Lacoste impreuna cu Andre Gillier. Compania producea tricouri pentru tenis cunoscute de asemenea si ca tricouri de polo. Lacoste le purta intotdeauna cand juca. Aveau brodate pe piept un crocodil. Brandul original Lacoste are un  crocodil care priveste in dreapta si a fost inregistrat de Lacoste in anul 1933.

Brandul Lacoste vinde haine,incaltaminte, parfumuri, produse din piele, ceasuri si ochelari.

Parfumul Lacoste Eau de Lacoste Noir Intense L.12.12

A fost lansat in anul 2013..

Este parfumul barbatior indrazneti si increzatori in sine. Se poate purta ziua si seara de asemenea.

Parfumul se deschide neasteptat cu o aroma de pepene verde .
Cu o nota de mijloc din plante de busuioc si verbina.

Notele de baza : ciocolata neagra si cashmeran.

Parfumul este o alegere excelenta pentru zilele de lucru aglomerate care continua cu nopti speciale.

1. La o prima vedere se obseva diferentele evidente ale ambalajului de carton si ale sticlei originale si celei fake.

2. Cutia originala este realizata dintr-un carton de buna calitate si are inscriptionate diferit numele brandului si logo-ul . Pe cutia fake lipsesc descrieri (Noir, nu Noir Intense ca la original) si este scrisa cu alte caractere.

Pe verso-ul cutiei originale este imprimat un tricou-brand Lacoste unde este imprimata semnificatia denumirii L.12.12 spre deosebire de cutia fake care are un cu totul alt desen.

Crocodilul de pe capacul ambalajului original este mai ingrijit desenat si are culori mai vii.

Dedesubtul cutiei originale Lacoste Noir Intense L.12.12  este stantat codul de siguranta 7280.

La cutia fake este alt cod si scrisul este mai neingrijit.

3. Sticla originala Lacoste Noir Intense L.12.12 este realizata dintr-um material de foarte buna calitate.Este neagra,opaca si oglindeste perfect lumina, fara umbre.
4. Capacul sticlei originale este bine finisat iar numele brandului LACOSTE este gravat foarte ingriit.

5. Duza atomizorului la sticla originala este amplasata central si stropeste uniform in forma de con, fara stropi.

6. Pe lateral, sticla originala are gravat un model romboidal regulat, fara intreruperi, Observati diferenta de aspect fata de sticla fake.

7. La sticla originala de parfum Lacoste Noir Intense Eau de Lacoste , dedesubt, este gravat codul 7230 care este similar cu cel de pe ambalajul de carton. La sticla fake codul nu exista.
About BLACKOUTLET 1430 Articles

FAKE VS ORIGINAL – OUTLET-URI DIN EUROPA – OUTLET-URI DIN ROMANIA- ULTIMILE APARITI;INCALTAMINTE,IMBRACAMINTE,PARFUMURI,GENTI CEASURI,SEPCI,TELEFOANE- STIRI,ISTORIA PRODUSELOR-OUTLET-URIUROPA,OUTLET-URI ROMANIA,OUTLET-URI ONLINE.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*