Cum recunosti parfumul de dama Cerruti 1881 original

Cum recunosti parfumul de dama Cerruti 1881 original
Cum recunosti parfumul de dama Cerruti 1881 original

                       Parfum Carolina Cerruti 1881 original
Despre Cerruti

Cerruti este o casă de modă, care a fost fondată la Biella in Italia, în anul 1881 de către frații Cerruti. Oficial, aceasta a apărut în anul 1967, la Paris, cu primul boutique la Place de la Madeleine. Brandul devine cunoscut pentru țesăturile rafinate și pentru stilul special abordat si se remarcă prin eleganță, lux și calitate, caracteristici care l-au transformat într-o marcă de referință în lumea modei. Cu timpul, marca se extinde și la producerea de parfumuri, primul lansat sub brandul Cerruti fiind ”Nino Cerruti For Men”, în anul 1978. Parfumurile Cerruti sunt create în colaborare cu parfumierii Claire Cain, Ursula Wandel, Olivier Cresp, Aurelien Guichard, Martin Gras.

Parfum Carolina Cerruti 1881 original

Parfumul Cerruti 1881 este un parfum floral de dama.

1881 a fost lansat in anul 1995.

Creatorul acestui parfum este Claire Cain.

Note de varf: mimoza, stanjenel, violeta, frezie, iasomie, lacramioare, bergamot si trandafir;

Note de mijloc: coriandru, tuberoza, stanjenel, musetel, galbanum, iasomie, lemn de trandafir brazilian, floare de portocal, muscata si narcisa;

Note de baza: lemn de santal, ambra, mosc, vanilie si cedru.

 

1. Cutia parfumului original Cerruti 1881 se remarca prin calitatea cartonului folosit si a culorii roz portocaliu care, imediat ce o privesti, te duce cu gandul la bogatia aromelor continute.

Pe partea din fata este inscriptionat 1881 scris cursiv, brandul CERRUTI 1881 scris cu litere de tipar, usor intarite. Restul textului, cantitatea si tipul continutului respectiv in cazul acesta, apa de toaleta,  este scris cu litere fine.

Pe spatele cutiei observam scrise compozitia, brandul CERRUTI 1881, adresa si numarul de referinta:

606 804.

In parte inferioara a cutiei,dedesubt, este trecut codul de identificare 7212,codul de bare, semnul cu termenul de valabilitate din momentul deschiderii produsului si semnul de reciclare.

  

2. Cartonul interior de protectie al sticlei este alb si de buna calitate cu margini si decupaje perfect taiate.

3. Sticla original CERRUTI 1881 Eau de Toilette pour Femme are un design elegant iar culoarea este apropiata cu cea a ambalajului de carton.
4. Sticla de parfum CERRUTI 1881 originala este realizata din sticla opaca de buna calitate cu aspect “Inghetat”. Are gravat  pe fata 1881 cu aceleasi caractere ca si pe ambalaj.

Deasemenea remarcam finisajele foarte bune ale capacului de culoare aurie si inscriptia CERRUTI 1881 gravat cu mare atentie.

Diferente parfum Cerruti 1881 original

5. Partea superioara a sticlei originale CERRUTI 1881 Eau de Toilette pour femme este ingrijit finisata iar atomizorul este de buna calitate astfel incat pulverizeaza uniform, fara stropi.

6. Vazuta de sus, sticla  originala CERRUTI 1881 Eau de Toilette pour Femmese evidentiaza prin finisajele foarte bune, nu agata cand treci usor cu mana pe margini,santurile sunt fine si continue.

7. In partea inferioara a sticlei, dedesubt regasim codul de identificare al produsului, 7212 , care trebuie sa fie identic cu cel trecut pe ambalajul de carton.
About BLACKOUTLET 1429 Articles

FAKE VS ORIGINAL – OUTLET-URI DIN EUROPA – OUTLET-URI DIN ROMANIA- ULTIMILE APARITI;INCALTAMINTE,IMBRACAMINTE,PARFUMURI,GENTI CEASURI,SEPCI,TELEFOANE- STIRI,ISTORIA PRODUSELOR-OUTLET-URIUROPA,OUTLET-URI ROMANIA,OUTLET-URI ONLINE.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*