Cum recunosti parfumul Carolina Herrera Good Girl original

Cum recunosti parfumul Carolina Herrera Good Girl original
Cum recunosti parfumul Carolina Herrera Good Girl original

                 Parfum Carolina Herrera Good Girl original
CAROLINA HERRERA GOOD GIRL APA DE PARFUM

Carolina Herrera Good Girl 80 ML apa de parfum – pentru femei.

Noul parfum Good Girl de la Carolina Herrera este un parfum Oriental Floral pentru femei. Parfumul Good Girl de la Carolina Herrera a fost lansat in a doua jumatate a anului 2016. Noul Carolina Herrera Good Girl este creatia parfumierului Louise Turner.

Parfumul se deschide cu note de migdale si cafea.
Inima parfumului o reprezinta notele de iasomie Sambac si tuberoza.
Parfumul se inchide cu note de cacao si boabe de tonka.

Noul parfum Good Girl de la Carolina Herrera este disponibil in urmatoarele variante 30 ML , 50 ML si 80 ML in varianta apa de parfum. Noul parfum se anunta o aparitie care o sa se bucure de un real succes.

Site Producator : www.CarolinaHerrera.com

Compozitie:

  • Note de varf: migdale si cafea;
  • Note de mijloc: iasomie Sambac si tuberoza;
  • Note de baza: boabe de tonka si cacao.

1. La o prima vedere se observa diferenta de intensitate a culorii negre a celor doua cutii . La parfumul Carolina Herrera Good Girl original, nuanta este mult mai intensa. Scrisul de pe cutia originala este diferit, literele nu sunt atat de ingrosate iar in partea de jos este scris in intregime cu litere aurii. La cutia fake, in partea de jos, literele sunt albe.

2. Cutia originala a parfumului Carolina Herrera Good Girl are  trecut codul de identificare 70371 al produsului in timp ce la cea fake nu se regaseste. Codul de referinta 65 104 398 este deasemenea trecut diferit la original si fake. Adresa producatorului, pe cutia originala este subliniata.

3. Semnul de brand Carolina Herrera este diferit intre original si fals. Observati litera H care este usor “tremurata” pe cutia fake.

4. Cartonul interior de protectie al sticlei este evident de o calitate inferioara la cutia fake.

La cutia parfumului Carolina Herrera Good Girl original, desenul cu instructiunile  de pulverizare este mult mai clar realizat.

Diferente parfum Carolina Herrera Good Girl original

5. Cartonul de protectie al sticlei din cutia originala Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfume este mai subtire si de o mai buna calitate, cu decupaje foarte precise si este integral de culoare neagra.

La cutia fake se observa calitatea slaba a cartonului si a decupajelor si faptul ca este negru doar pe o singura parte.
6. Sticla de parfum originala Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfume este dintr-un material de calitate si este foarte bine finisata avand un luciu oglinda. Cea fake este cu un aspect neregulat si  dintr-o sticla de calitate inferioara. Pulverizatorul de la sticla fake este grosolan in raport cu forma sticlei. Codurile trecute pe cele doua cutii sunt complet diferite.

 

7. Pe sticla de parfum originala Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfume, dedesubt, pe talpa, este trecut codul 70372,identic cu cel de pe cutie.
Pe sticla fake este trecut un alt cod care oricum nu se afla pe cutie.

 

8. Este evidenta diferenta de calitate a materialului din care sunt realizate cele 2 sticle de parfum. Sticla originala este foarte bine, finisata, lucioasa, ingrijit lucrata iar atomizorul este amplasat in fata central iar duza pulverizeaza uniform in forma de con,fara stropi .

 

9. Santurile de la tocul sticlei in forma de pantof au diferente vizivbile. La sticla originala Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum sunt mai fine si foarte bine finisate. Numele brandului Carolina Herrera este scris cu un alt tip de litere pe sticla originala – acopera intreaga latime a talpii. La sticla fake sunt mai mici si mai ingrosate.
About BLACKOUTLET 1429 Articles

FAKE VS ORIGINAL – OUTLET-URI DIN EUROPA – OUTLET-URI DIN ROMANIA- ULTIMILE APARITI;INCALTAMINTE,IMBRACAMINTE,PARFUMURI,GENTI CEASURI,SEPCI,TELEFOANE- STIRI,ISTORIA PRODUSELOR-OUTLET-URIUROPA,OUTLET-URI ROMANIA,OUTLET-URI ONLINE.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*