Cum recunosti caciula UGG originala

Cum recunosti caciula UGG originala

                                          Fake vs real caciula UGG
Brandul UGG este o companie americană de încălțăminte fondată în California  în 1978 de surferul australian Brian Smith si Doug Jensen . Începând ca distribuitori ai producătorului de încălțăminte din piele de oaie din Australia, Country Leather,  Smith a înregistrat a inregistrat marca UGG in America. Sustinuti in aceasta aventura de prieteni si familie cu  20000 USD grupul a înființat Ugg Imports. In primul sezon de afaceri, UGG IMPORTS  au vândut 28 de perechi de cizme.

UGG Boot UGG Australia – marca înregistrată în SUA , a devenit cunoscută în 1994, după ce cizmele au fost purtate de Echipa Olimpică a Statelor Unite la  Jocurile Olimpice de iarnă desfasurate in Lillehammer.

Brandul este foarte populara in America, cizmele UGG au fost incluse in show-ul Oprah Winfrey ca parte a “Lucrurilor preferate ale lui Oprah”. Oprah a cumparat 350 de perechi de pantofi pentru personalul ei si audienta. Multe celebraties ca Sarah Jessica Parker, Jennifer Lopez, Kate Hudson, Leonardo DiCaprio și chitaristul Rolling Stones, Ronnie Wood și multe alte vedete se simt confortabil purtand stilul UGG.

“Nimic nu se simte mai bine sau nu te face sa te simti la fel de bun ca cizmele Ugg in picioarele tale”, a spus Angel Martinez, director executiv al Deckers. “Este doar unul dintre acele produse rare care a depășit fizicul și sa mutat într-o relație emoțională cu consumatorul. Odată ce oamenii au Ugg în dulapul lor, vor avea întotdeauna Ugg în dulapul lor.

Din păcate, există o mulțime de produse UGG contrafăcute pe piață, cele mai multe dintre ele fiind vândute pe piața internetului. Site-urile de tranzacționare sunt ușor de creat, cei care vand produse contrafacute copiazază fotografii și texte de pe site-ul autentic, astfel încât fotografiile de pe site-ul contrafăcut arata la fel ca originalul .

În 2009, ofițerii vamali americani au confiscat 60.000 de perechi de cizme UGG contrafăcute, compania depistand  2.500 de site-uri care vând produse false, precum și 170.000 de înregistrări pe eBay, Craigslist și alte site-uri similare.

Marca UGG este renumită pentru cizmele clasice din piele de oaie, dar include și pantofi, sandale, papuci, tricotaje, îmbrăcăminte exterioară și genți de mână.

1. La prima vedere puteți vedea diferențe notabile între caciulile reale și cele false. În primul rând, vedem aspectul dezordonat al ciucurelui pom pon , calitatea tricotului și diferența de calitate a  etichetei din carton.

2. Eticheta de carton de la caciula UGG falsă este de calitate inferioară, iar informațiile trecute pe eticheta nu au nimic de-a face cu produsul, textul fiind scris într-o limbă engleză îndoielnică. Pe eticheta caciulii originale UGG, în schimb, veți găsi informații despre numele articolului, codul de referință, țara de fabricație (CHINA) și codul de bare.

3. În interiorul caciulii UGG false este o etichetă de satin de calitate scăzută, inscripționată foarte prost, sigla mărcii UGG fiind foarte prost copiata si deasemenea imprimata , în timp ce informațiile de întreținere și curățare din spate sunt foarte vagi. În interiorul caculii UGG originale, eticheta alba  de satin are o calitate foarte bună, iar imprimarea și informațiile sunt foarte detaliate. Există informații de  tipărite referitoare la modul de intretinere,despre material, țara de fabricație, codurile de referință și, de asemenea, un cod de scanare care ajuta in  identificarea  autenticitatii produsului.

Diferente caciula UGG originala

4. De asemenea, foarte important în identificarea caciulii UGG originale, este modul în care se fixeaza ciucurele pom pon. La caciula falsă UGG, este prinsă cu o ata  obișnuită, în timp ce la caciula  originală UGG,ciucurele  este atașat la un element de siguranță special.

5. Un alt element important în identificarea caciulii UGG originale este aspectul ciucurelui de blană. În timp ce la caciula UGG originală are un aspect ingrijit, bine finisat, iar blana utilizată este de foarte bună calitate, la caciula UGG fake, ciucurele  pom pon este mai degrabă ciufulit și neîngrijit.

PRETUL ESTE INTOTDEAUNA UN INDICATOR AL PRODUSELOR ORIGINALE. CUMPARATI DIN MAGAZINELE BRANDULUI SAU DIN MAGAZINELE AUTORIZATE. EVITATI CHILIPIRURILE!
About BLACKOUTLET 1443 Articles
FAKE VS ORIGINAL – OUTLET-URI DIN EUROPA – OUTLET-URI DIN ROMANIA- ULTIMILE APARITI;INCALTAMINTE,IMBRACAMINTE,PARFUMURI,GENTI CEASURI,SEPCI,TELEFOANE- STIRI,ISTORIA PRODUSELOR-OUTLET-URIUROPA,OUTLET-URI ROMANIA,OUTLET-URI ONLINE.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*