Cum recunosti adidasi Dolce Gabbana originali

Adidasi Dolce Gabbana originali cutie
Adidasi Dolce Gabbana originali cutie

                            Adidasi Dolce Gabbana originali
Casa de moda Dolce&Gabbana a fost fondata in 1985 de designerii italieni Domenico Dolce si Stefano Gabbana. Colaborarea initiala dintre cei doi a inceput in anul 1982 in cadrul unui atelier de consultanta in domeniul designului vestimentar, dezvoltand colaborarea prin infiintarea in anul 1985 a unei case de moda de lux.

La inceput,s-au ocupat de moda feminina,realizand linii vestimentare de lux, trecand apoi la design de lenjerie de corp si costume de baie.

Dupa anii 1990 compania a cunoscut o mare dezvoltare. Au fost deschise magazine de lux in Statele Unite ale Americii si Japonia, iar in anul 1992 au lansat prima colectie de haine de lux pentru barbati si primul parfum Dolce&Gabbana.

Este binescunoscut parteneriatul Dolce &Gabbana cu Madonna incepand cu anii  ’90, care a venit ca o confirmare a nivelului de top al creatiilor Dolce & Gabbana.

Ulterior, devenind foarte cunoscut ca si brand de lux, au largit paleta de produse in domeniul fashion. Acum, brandul Dolce&Gabbana este cunoscut pentru linia de parfumuri, genti de mana, accesorii, ochelari de soare si de vedere,lenjerie, articole sport.

Incepand cu anul 2004, D&G se ocupa de echipamentul sportiv al echipei de fotbal A.C. Milan si din anul 2010 al celor de la F.C. Chelsea.

1. Cutia originala DOLCE&GABBANA este realizata din carton de buna calitate si are inscriptionat pe capac cu litere mari ,ingosate, numele brandului DOLCE&GABBANA. Pe lateral sunt lipite etichete cu denumirea articolului, modelul, masura, material(in cazul de fata piele de vitel),codul de bare, codul de identificare.Pe cealalta laterala a cutiei exista o gaura de aerisire.

2.  In interiorul cutiei exista o coala de hartie pentru protectia pantofilor sport.

3. Se remarca pielea de calitate foarte buna folosita la fetele pantofilor, culoarea sireturilor pe aceleasi tonuri de gri cu fata pantofului, cusaturile bine executate si talpa de cauciuc bine lipita.

 

4. Varful pantofului sport Dolce&Gabbana este bine finisat si are lipituri curate.

5. Talpa de cauciuc are inscriptionat dedesubt numele brandului Dolce & Gabbana si urmareste foarte bine conturul piciorului.
6. Pe exteriorul pantofului, la calcai vedem inscriptionat cu litere albe numele brandului Dolce & Gabbana si deasemenea custurile bine executate, fara resturi de ate si intreruperi.

7. Pantofii sport Dolce& Gabbana au in interior o captuseala din piele care are perforatii pentru o bna circulatie a aerului si pentru a evita transpiratia piciorului. Pe limba pantofului este cusuta o eticheta cu numele brandului si logo-ul firmei Dolce & Gabbana.

8. Pe interior in lateral in zona calcaiului este imprimat codul modelului si marimea.

9. In interiorul pantofului sport Dolce & Gabbana  talpicul este inscriptionat cu numele brandului iar in varf este perforat pentru o mai buna circulatie a aerului.

Cumparati numai din magazinele autorizate ale brandului. Evitati variantele ieftine (ebay.com). Brandul Dolce&Gabbana NU ESTE un brand ieftin.
About BLACKOUTLET 1430 Articles

FAKE VS ORIGINAL – OUTLET-URI DIN EUROPA – OUTLET-URI DIN ROMANIA- ULTIMILE APARITI;INCALTAMINTE,IMBRACAMINTE,PARFUMURI,GENTI CEASURI,SEPCI,TELEFOANE- STIRI,ISTORIA PRODUSELOR-OUTLET-URIUROPA,OUTLET-URI ROMANIA,OUTLET-URI ONLINE.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*