Adidasi Adidas NMD R1 originali

Adidasi Adidas NMD R1 originali
Adidasi Adidas NMD R1 originali

Cum recunoastem adidasi Adidas NMD R1 originali
  1. Adidasii Adidas NMD R1 originali vin in cutie de culare gri. Specific firmei Adidas cele 3 dungi sunt imprimate atat pe cutie cat si pe capacul acesteia. In lateralul cutiei se poate observa si logoul Adidas.

 

2. Tot pe lateral se poate vedea lipita o eticheta alba care contine o poza cu adidasii, marimea in mai multe limbi, tara de fabricatie, modelul, codul de bare si codul de identificare.

3. La interior cutia are culoarea maro. Pe interiorul capacului sunt trecute dimensiunile.

Adidasii Adidas NMD R1 originali vin protejati de o hartie alba.

 

4. Adidasii vin in doua nuante de culori. Culoarea predominanta este albastrul deschis. Sireturile si partea de la calcai sunt albastru deschis. Gaica de la calcai este galbena.
Diferente adidasi Adidas NMD R1 originali

5. Talpa vine in doua straturi. Stratul superior facut dintr-o spuna de calitate superioara care absoarbe socurile si stratul care face contact cu asfaltul care este negru si are un model aderent.

Observati ca pe bombeu este imprimat codul R40343. Pe partea exterioara este un adaos de material de culoare albastra pe care este imprimat brandul si logoul Adidas.

6. Pentru a pastra forma in interior se baga un carton ca in imaginea de mai jos.
7. Pentru a confirma autenticitatea adidasii au prinsa cateva etichete detasabile cu informatii precum modelul, materialele din care este realizat adidasul, informatii despre curatare si intretinere in mai multe limbi.

8. Observati materialul care imbraca adidasul, acesta este ca o plasa, prezinta gauri dese care faciliteaza patrunderea aerului si asigura o respirabilitate a piciorului mai buna.

9. Sireturile sunt in ton cu adidasul, alb cu albastru.
10. In partea superioara a limbii este imprimat logoul si dedesubt numele brandului Adidas.

11. Talpica are culoarea neagra si contine tehnologia Boost. Pe interior se poate observa inca o eticheta cu tara de fabricatie, marimea inmai multe limbi, un cod QR si numarul de identificare.

Atentie, dac numarul de identificare nu corespunde cu cel de pe cutie este posibil sa va confruntati cu un produs fake.

12. Calcaiul iese in evidenta cu logoul Adidas si numele brandului. Dedesubt se poate vedea gaica galbena care ajuta la o incaltare mai usoara.

Se poate vedea si talpa de spuma alba.
13. Peste talpa de spuma alba este lipit un strat negru care adera mai bine si este mai rezistent.

In mijloc este o pata de culoare maro pe car este scris brandul si logoul Adidas. Se specifica, de asemenea, cele trei dungi.

14.  Cumparati doar din magazinele oficiale.

About BLACKOUTLET 1430 Articles

FAKE VS ORIGINAL – OUTLET-URI DIN EUROPA – OUTLET-URI DIN ROMANIA- ULTIMILE APARITI;INCALTAMINTE,IMBRACAMINTE,PARFUMURI,GENTI CEASURI,SEPCI,TELEFOANE- STIRI,ISTORIA PRODUSELOR-OUTLET-URIUROPA,OUTLET-URI ROMANIA,OUTLET-URI ONLINE.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*